Miresele noastre

Andreea

„La Cristal Mariage am avut parte de rabdare, intelegere, iar calitatea serviciilor a fost ireprosabila! Sunt foarte fericita ca am ales acest salon, va multumesc!”

Cristina

„Rochia care „mi-a furat inima” de la prima privire si m-a facut sa ma simt cu adevarat frumoasa si speciala. Cu siguranta am atras toate privirile cu ea in acea zi!”

Larisa

„M-am simtit superb in rochia White One Nepal! O consider cea mai eleganta si finuta rochie de mireasa pe care o puteam alege si m-a facut sa ma simt ca o printesa in cea mai importanta zi din viata noastra. M-am bucurat din plin de toate detaliile rochiei, se vede ca au fost cusute cu dragoste!”

Camelia

O experienta cu adevarat extraordinara! Am avut ocazia de a purta rochia perfecta in cea mai importanta zi a vietii mele datorita celor de la Cristal Mariage. Serviciul oferit este exceptional, recomand acest salon viitoarelor mirese cu toata caldura!

Emanuela

„Va multumesc din suflet pentru superba rochie! Croiul, dantela, tinuta, toate au fost la superlativ! Recomand cu mare drag! Atat produsele, cat si oamenii cu care am avut de-a face au fost de nota 10! Seriozitate si profesionalism!”

Ioana

Adina