Intrebari frecvente

1. Se poate achizitiona rochia de mireasa online de pe acest site, sau de pe internet?

Nu, pentru a beneficia de garantia calitatii nu incurajam sub nici o forma achizitia direct de pe internet.

Nici o reprezentanta oficiala pentru acest brand nu detine permisiunea de vanzare online, iar pentru a va proteja de falsuri va rugam sa procurati modelul dorit doar de la saloanele autorizate.

2. Cum se poate afla pretul rochiilor de mireasa?

Salonul nostru autorizat CRISTAL MARIAGE va poate furniza informatiile dorite legate de pret si de disponibilitate.

Colectia WHITE ONE este recunoscuta pentru calitate de designer la preturi accesibile, iar colectia LA SPOSA pentru calitate excelenta, satisfacand si cele mai exigente gusturi.

Prin reducerile substantiale la colectiile anterioare si modelele de top din colectiile noi, acoperim o arie extinsa pentru aceasta categorie.

3. Cum pot comanda rochia dorita si care este timpul de onorare a unei comenzi?

In cazul in care modelul solicitat nu este disponibil in salonul nostru, acesta poate fi adus pe comanda prin incheierea unui contract si plata unui avans de 50%, urmand ca diferenta de plata sa fie achitata la sosirea rochiei in magazin. Timpul de onorare a unei comenzi variaza de la 2-3 saptamani in cazul in care modelul este disponibil in stocul producatorului nostru (SAN PATRICK- Barcelona) pana la 14-16 saptamani in caz contrar.

4. Pentru rochiile achizitionate se pot face modificari de marime sau model?

Da, dorim sa asiguram o tinuta perfecta mireselor noastre, punand la dispozitie servicii de croitorie de inalta calitate. Toate ajustarile care tin de marime sau de lungime sunt incluse in pret, iar cele care presupun modificari ale design-ului pot fi efectuate la un cost suplimentar.

5. Rochiile sunt disponibile si pe alte culori decat cele prezentate in imaginile colectiilor?

Da, peste 95% din modele sunt disponibile si pe alte culori, de la culorile clasice White (Alb pur) si Of White (Alb perlat) pana la culori mai speciale precum Rose (Roz), Peach (Piersica), Red (Rosu), Beige (Bej) etc.

6. Modelele se pot comanda si din alte tipuri de materiale decat cele prezentate?

Unele modele se pot confectiona si din alte materiale (de exemplu majoritatea rochiilor din Mikado se pot confectiona si din Satin).

7. Ce marimi sunt disponibile pe comanda?

Rochiile sunt disponibile pe toate marimile, astfel ca pot fi achizitionate pe marimi cuprinse intre 32 si 60.

8. Ce pot sa fac daca imi doresc o rochita din colectiile prezentate si nu dispun de suma necesara de bani?

Pentru ca ne dorim sa fim aproape de fiecare mireasa in acest moment unic din viata, punem la dispozitie o gama de rochii la preturi reduse intre 50% si 80% din colectiile anterioare. Astfel, poti avea modelul dorit la un cost foarte mic, fara a renunta la calitatea unica pe care doar brandul nostru o ofera pe plan local.

De asemenea, urmareste si concursurile si promotiile speciale!

Incepand cu anul 2017, in exclusivitate, oferim posibilitatea de achizitionare a rochiilor de mireasa in 2 sisteme de rate:

  • fara avans, dobanda sau comision in maxim 6 rate lunare
  • cu avans 30%, fara dobanda sau comision, pana la 12 rate lunare

Te rugam sa ne contactezi pentru informatii suplimentare, dorim sa gasim o solutie potrivita pentru bugetul tau!

9. Care este orarul salonului CRISTAL MARIAGE?

In prezent (pana la finalizarea noului spatiu comercial la care lucram intens), suntem disponibili doar pe baza de PROGRAMARE care se poate efectua de luni pana sambata in interval orar extins 10 – 21. In acest mod, vei beneficia de toata atentia noastra, vei putea consulta cataloagele si proba modelele dorite!

10. Cum pot lua legatura cu salonul CRISTAL MARIAGE?

Pentru toate intrebarile pentru care nu ai gasit raspuns in acest formular, cat si pentru detalii suplimentare iti stam la dispozitie la numarul de telefon 0721271219 sau adresa de email contact@cristalmariage.ro.

Asteptam cu drag sa ne contactezi!